Oblíbená noc plná soutěží, tvoření a řádění určená dětem, které mají odvahu přenocovat přímo v atrakcích. Tentokrát na téma ČARODĚJNICKÝ REJ.

Milí rodiče, výchova a každodenní starost o vlastní děti je krásná věc, ale někdy velmi únavná. Proto Vám nabízíme tuto skvělou a osvědčenou akci, kde můžeme za Vás alespoň na jednu noc tyto povinnosti převzít. Vy si pak můžete v klidu dopřát třeba krásný romantický večer a noc se svým partnerem nebo si můžete vyrazit do města  bavit se jen tak bez dětí.

Akce je vhodná pro děti od 5 do 13 let. Sraz všech účastníků bude v 17:30 hodin na recepci, děti budou jako vždy řádit, soutěžit, čekají je všechny atrakce,  hra a hledání pokladu, diskotéka a pro odvážné stezka odvahy.

V ceně 699,- Kč je zahrnutý program (hry, soutěže, tvoření), přenocování v atrakcích, teplá večeře, druhá ovocná večeře, pitný režim, snídaně,  dohled zdravotníka a pedagogický dozor.

Maximální počet dětí, pro které je akce určená je 40. Vzhledem k omezené kapacitě si zavčas rezervujte místa na info@toboga.cz nebo na tel. 778 545 760 nebo přímo na recepci.


Contact

Zobrazit mapu

+420 778 545 760 - info, birthday parties, schools, kindergartens, companies

+420 778 545 761 - reception desk

call during opening hours

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Skandinávská 5a
Praha 5 - Zličín