Milí návštěvníci,

sledujte naše akce a soutěže. Můžete vyhrát skvělé ceny, například volné vstupenky a celoroční permanentky na zámek Berchtold!

Zámek Berchtold s velkým zámeckým parkem, který je doplněn Dětským rájem je unikátní místo pro Váš rodinný výlet a trávení volného času. Objevíte zde pohádkovou zemi plnou skřítků, strašidýlek a víl od známé strašidloložky Vítězslavy Klimtové, peklo s čerty v podzemí, perníkovou chaloupku s ježibabou, kocoura Mikeše, mini ZOO, vzduchovou trampolínu, půjčovnu koloběžek s dopravním hřištěm, dětské hřiště a muzeum. Součástí zámeckého parku je stálá výstava miniatur českých hradů, zámků a dalších historicky zajímavých objektů z celé ČR.

Součástí zámeckého hotelu je skvělá restaurace Kouzelná zahrada s dětským koutkem. Zámecký hotel s reprezentativními společenskými prostory je po celkové rekonstrukci. Široké možnosti areálu uspokojí rodiny i firmy.

Malebná krajina, čistý vzduch a příjemné prostředí areálu láká celoročně desetitisíce návštěvníků, zejména rodiny s dětmi, firmy, školy, sportovce a seniory.

www.zamekberchtold.cz


Contact

Zobrazit mapu

+420 778 545 760 - info, birthday parties, schools, kindergartens, companies

+420 778 545 761 - reception desk

call during opening hours

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Skandinávská 5a
Praha 5 - Zličín